Møbeldesign

ICON

En ny stol har set dagens lys!


En ny stol har set dagens lys! Måske er ICON-stolen det seneste årtis bedste danske træstol. Stolen er resultatet af et meget frugtbart samarbejde mellem Findahls Møbelfabrik og den erfarne arkitekt Helge Schultz, fra Odense. Op gennem 80- og 90erne, havde Helge Schultz stor succes på det tyske marked med mange eksklusive teaktræs møbler og Buniik kollektionen i dampet bøg.

Ambitionerne fra fabrikanten Orla Findahl og arkitekten har været meget store. Det har bl.a. gået på at skabe en meget let stol (max 5 kg.) samt en perfekt støttende ryg. Læg dertil at stolen også skulle være stabelbar(min. 8stk) – selvfølgelig skulle stolen også have et smukt og harmonisk udseende – Mange udfordringer, der til fulde er lykkedes! En meget spændende detalje er den fjedrende kobling af de 3 øverste ryg-sprosser – her er nøglen til stolens enestående siddekomfort!

ICON-stolen egner sig både til privatbrug og til kontraksektoren. Stolene kan kobles i såvel lige som cirkulære rækker, ved hjælp af en koblingsplade.

Helge Schultz Møbeldesign // Læssøegade 120, 5230 Odense M // Tlf.: +45 20 26 40 43 // schultz@helgeschultz.dk